Ik kon geen koffie meer zetten…

Op ‘n ochtend stond ik op, liep de keuken in om zoals altijd koffie te zetten, stond voor het koffiezetapparaat… en wist niet meer hoe ik koffie moest zetten…

Bijna zonder inkomsten en met de zorg voor 3 kids werd mijn situatie bijna onhoudbaar. Ik probeerde van alles, niets lukte. Ik voelde de druk, onderdrukte de paniek die mij naar de keel greep. Ik blokkeerde, kon niet meer helder denken, een voor een gingen mijn luikjes dicht. Overleven reduceerde mijn wereld tot ik niets meer kon, niet eens meer koffie zetten.

Ik ben superblij dat ZuidLoont in mij durfde te geloven, mij een basissalaris gaf. Dat nam de paniek weg, gaf mij rust en tijd om weer vertrouwen te krijgen in mijzelf.

Nu ben ik weer ondernemer. Ik zie kansen, maak daar werk van en heb weer steady inkomsten. En op ‘n mooie dag kom ik ZuidLoont en Ondernemershuis-op-Zuid versterken, dubbel en dwars!

Meldt je aan

Of je werk zoekt voor jezelf of werk hebt voor een ander, maakt niet uit, blijf op de hoogte van ZuidLoont.